Onze organisatie

Validay is een frisse en innovatieve organisatie. Gedreven mensen met passie voor de retail vinden hun droombaan bij Validay. Het team van Validay bruist van energie om onze klanten continue te verrassen.

Wij gaan voor het leveren van de beste inzichten voor ondernemers die leiden tot meer rendement. Wij willen tevreden klanten en dragen met passie bij aan hun werkplezier. 

We doen alles graag samen en willen van elkaar leren. Dat geldt niet alleen voor onze medewerkers, maar ook voor onze klanten. Samen met ondernemers brainstormen wij om het beste voor jou te realiseren met onze software. Validay en klanten inspireren elkaar!

Visie

Wij weten dat ondernemers, door de waan van alle dag, soms onvoldoende inzicht hebben. Vaak wordt het maximale rendement daardoor niet behaald.

Validay geeft heel simpel en snel het beste inzicht door BI-tooling waardoor je meer geld gaat verdienen en kunt sturen. Ook hebben wij een WFM-scan die jouw verbeterslagen direct zichtbaar maakt. 

Nieuwsgierig hoe jij presteert ten opzichte van je collega ondernemers? Validay heeft in de BI-tool een benchmark toegevoegd. Laat je verrassen. 

Validay bevordert je werkplezier en draagt bij aan jouw succes. Wij geven je regie over jouw medewerkerprocessen.

 

Validay staat voor:
  • Regie op al jouw medewerkersprocessen

  • Grip op je belangrijkste KPI’s

  • Realiseren van rendementsverbetering voor je organisatie

  • Brede ervaring in de retail: wij snappen jou

 

Validay staat voor:

  • Regie op al jouw medewerkersprocessen

  • Grip op je belangrijkste KPI’s

  • Realiseren van rendementsverbetering voor je organisatie

  • Brede ervaring in de retail: wij snappen jou

 

Werkwijze

Kies vooral niet voor een WFM-oplossing die niet bij jou past. Onderneem geen actie als je geen behoefte hebt aan confronterende managementinformatie. 

Maar, wil jíj vooruit en grip hebben op je medewerkersprocessen? Kies dan voor Validay. Samen met jou gaan we kijken wat bij jouw onderneming past.

Samen met jou bespreken we welke managementinformatie voor jou praktisch werkt en wat jij aan wensen hebt. Geen zorgen over de implementatie, want wij ontzorgen en pakken de regie. 

Validay biedt je via PowerBI informatiebronnen aan om realistische doelstellingen vast te stellen. Samen met jou bepalen we realistische doelstellingen voor de afdelingen en voor het totaal bedrijf.

Door te werken met Validay wordt er echt gestuurd op jouw doelstellingen. Eventueel met normeringen op maat. Wij de regie, jij een beter resultaat. Als dat geen winst is! 

Nieuwsgierig geworden? Laten we kennismaken.

Nieuwsgierig geworden?
Laten we kennismaken.

Nieuwsbrief ontvangen

Geïnspireerd worden hoe jij gemakkelijker kunt ondernemen? Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Geeft regie op uw medewerkerprocessen.